Journey to the Next of the Life
just pass this blog. u’ll get nothing here. besides, u want to join me on this journey.

Why? What? Who? When?

Why?
Good question. Why i made this blog besides my another three blogs?  What is the diferences? Well. If you know me, you must know that i am in 7th semester. So, what? Have you heard about minithesis? More people said “skripsi” for that. I only want to write what i do relate to that (minithesis, remember?) in somewhere sometimes, and for time, i know that blog is the way out for that *halah!*.

What?
My minithesis is about Geographic Information System (GIS). The title is Sistem Informasi Geografis Interaktif Kota Bogor. And this blog is a virtual note of mine for tell and share what i get on my journey to the end of my minithesis that will bring me to the next life. (Minithesis is the way to get my “S.Kom.” title that will help me to get some jobs, remember?)

Who?
Obviously me. Noviana Putri Kusumasari. G64052436. Ilmu Komputer IPB 42.

When?
From the first idea againts to my head untill the day when Sistem Informasi Geografis Interaktif Kota Bogor die with some way. Who knows? (Why do i feel so sensitive, eh?)

Advertisements

6 Responses to “Why? What? Who? When?”

  1. big job? read this book vi…

    BLINK

    denken zonder te denken… berfikir tanpa berfikir…

    2 detik pertama saat mengamati ssuatu yang sangat berharga…

    analisis oleh pakar berbulan2, dapat tersaingi oleh kemampuan otak kita dalam 2 detik saat mengamati ssuatu…

    dan itu bukan suatu sifat turun menurun, smua orang punya, cm kita tidak tahu akan hal tersbut… d bukunya d ajarin ngelatihnya….

    bayangkan buat pengerjaan skripsi? :))

  2. wah sama vie.. kita satu PS, satu topik besar.. heheh yaitu GIS…
    Ganbatte kudasai!!!

  3. good thing that u use english for this blog. i already tried but hard to maintain. Lookin from ur words u do better than me…

    for me, GIS application it’s a cool thing that made people easier to get information, especially spatial, nowadays. i have some interest here though. Really like 2 hear more bout ur research here.

    keep posting!!

  4. [ci]
    superr apnya ci? super linglung. hoho..

    [qb]
    huf.. asik mantab tu kalo skripsi kyk gitu..
    koding apa lagi! hahah..
    tp bi, kalo pemikiran muncul dalam 2 detik itu dan waktu untuk “merealisasikannya” entah dalam bentuk tulisan atau hasil kan pasti jauh lebih lama dari itu, apa langsung inget..
    atau, beda yaa 2 detik itu sama the-very-first-thought?
    *hyaaaa.. baca aja lah vieee..!*
    x)

    [dolep]
    Iya Lep! Hidup Pak Hari! x)
    Alhamdulillah banget Don! Rencana Allah buat skripsi gw emang indah.. 🙂

    [raf]
    ya!^
    there’s a commitment in me to share what i get on my journey-to-the-next-of-the-life with my-own-way (look at my 2nd post! hahah..)
    SMANGAT! *loh?!*

  5. [qb + ov]
    Hoho..trnyata u baca buku ntu jg bi^? Gw jg smpet baca stgh dr buku ntu,tp minjem tmn TPB gw coz wkt gw nyari di Gramed uda ga ada (mpe skrg T-T)..

    Yg bnr yg k2 owviekuw^. Buku itu ngebantu kt buat ngelatih intuisi kt atau pkrn-pertama yg kluar wktu kt ngamatin ssuatu. Jd gmn crnya intuisi di awal itu bs bikin kputusan yg tepat tnpa hrs ngmpulin byk informasi trlbih dahulu.

    Nah,klo mo komplit,skalian baca buku saingannya tuh, “Think!”. Disitu klo ga slh ngbahas kebalikan dr Blink. Tp gw blm bc byk seh.. Dr k2nya gw rasa kt bs nglatih intuisi kt di awal dgn ttp mmpertimbangkan informasi2 yg ada^..

    Curaang..anaknya Pak Hari pada damai nih..mpe2 ada yg bikin blog ky owvie gini..ugh..

    May the force be with us!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: